Rallylydighet

Nybegynnerkurs i Rallylydighet

Alle hunder kan delta i Rallylydighet, – uansett rase og nivå!
Alle 2-beinte kan delta, også de med rullestol eller som synshemmet med ekstra fører. I konkurranser legges spesielt til rette for de med funksjonshemming.


For det første; rally betyr ikke at det skal gå fort! Det betyr at vi som førere skal manøvrere hunden vår gjennom banen, skilt for skilt. Rally er for alle som ønsker en fin, morsom og lekende aktivitet, sammen med hunden sin.

En ung, ny hundesport som ønsker å ha fokus på det positive samspillet og samarbeidet mellom hund og fører.


Øvelsene består av momenter fra lydighet og agility, samt enkle triks og enda noen som er helt spesielle for rallylydighet.


En og samme bane består av et utvalg av 15-20 øvelser, som vil variere fra gang til gang. Føreren har lov til å snakke, gi håndtegn og kroppssignaler til hunden mens de går. Alle løypene har ny design, noe som stadig gir føreren en mental utfordring. Ekvipasjen(hund og fører) følger skilter gjennom en nummerert løype, med tidsbegrensing – herav navnet «Rally».


Rally er ganske enkelt GØY!!!

Utsatt pga Covid-19 restriksjoner.

Dato: Ny dato kommer

Instruktør: Jorun Soma

Pris

Medlemmer: 1300,-

Ikke-medlemmer: 1600,-

Rallylydighet

Konkurransekurs

Hege og Roger Fredriksen er erfarne dommer i rallylydighet. De går selv, eller har gått, i eliteklassen med egne hunder. De er meget aktive som utøvere og i rallymiljøet, og holder endel kurs rundt om i Norge. De er selvfølgelig begge godkjente rallyinstruktører, så det er kvalitet.


Vi har hatt besøk av de før, og vi har nå vært heldige og fått de til å komme til Haugesund for å holde kurs for oss.


Her er det begrenset antall plasser og det er førstemann til mølla. Plassen er ikke sikret før du får en bekreftelse på mail fra Jorun.

Dato: 16. - 18. april


Fredag kveld teori

Praksis lørdag og søndag


Forkunnskaper: Rallylydighet nybegynnerkurs / trinn1 eller tilsvarende, samt minimum være startklare til konkurranser.


Pris: 1900 kr for medlem / 2300 kr for ikke-medlem.

Konkurransekurset for klasse 3 og Elite er fullt. Ønsker du å stå på venteliste? Fyll ut skjemaet med informasjon og send inn.