Lydighet

Hverdagslydighet


Dette er kurset for deg som vil ha en lydig hund i hverdagen. Kurset passer for alle typer hunder fra 7-8 måneder og oppover.

Husk: Det er aldri for sent å få en lydig hund!


På dette kurset vil du lære deg grunnleggende hundetrening ved hjelp av teori og praktisk. Våre kurs er bygget på positiv trening. Etter endt kurs vil du ha god ballast til videre egentrening.

I løpet av kurset trene man blant annet på:
– innkalling
– gå fint i bånd
– gå fot på kommando
– passering
– bli i forskjellige situasjoner

Det vil også bli gitt tips til hvordan en får en hund som oppfører seg fint innendørs. For eksempel hvordan en kan trene hunden til å ikke storme til døra når det ringer på. Det er åpent for at deltagere kan komme med problemer de har i hverdagen som vi kan jobbe med på kurset. Si gjerne i fra på forhånd hvis det noe spesielt du vil trene på, eller si i fra hvis det er noe du kommer på underveis i kurset. Kanskje det er noen andre som lurer på akkurat det samme?


Kontakt gjerne lydighetsgruppen dersom du har spørsmål. 

Er kurset fullt, og du ønsker å stå på venteliste? 

Er det kanskje andre lydighetskurs du har spørsmål om?

 
 
 
 
 

Konkurranserettet Lydighet

Veien mot Bronsemerket


Går du med en liten lydighets spire i magen?

Da er dette kurset noe for deg.


På kurset vil vi gjennomgå de forskjellige øvelsene til brosemerket/appellmerket og trene på dette. Kurset er lagt opp til at man bør trene hjemme i mellom kurskveldene. På kurskveldene fremover skal vi ha som mål å ta bronsemerket/appellmerket (for den som vil).


Kurset passer for deg som er interessert i å lære om hva konkurranselydighet er, vil ta bronsemerket I lydighet, starte I kl 1 eller de som driver med andre hundesporter som har nytte av god grunnlydighet (som f.eks rallylydighet)


Bronsemerkeprøve vil arrangeres I klubben, og er inkludert for kursdeltakerneKontakt gjerne lydighetsgruppen dersom du har spørsmål.